top of page
Glutenvrije Surinaamse Maizenakoekjes
Voorbereiding
15 minuten
Baktijd
13 minuten
Aantal
25 stuks
Nog een heerlijk koekjes recept voor de kerstdagen.

Ingrediënten
75 gram roomboter op kamertemperatuur
50 gram suiker
Halve theelepel vanillextract
Halve ei (ei klutsen en de helft gebruiken)
Snufje zout
120 gram maizena
Extra
Koekjespistool
Poedersuiker
Glutenvrije sprinkels
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160 C.
Voeg dan de maizena toe, blijf roeren met een pollepel tot het bij elkaar komt.
Kneed nog even door met de hand, het plakt iets, maar is wel werkbaar.
Vul het koekjespistool met deeg en druk koekjes uit en strooi er wat strooisels over.
Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 160C voor circa 13 min.
Laat de koekjes afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.
bottom of page