top of page

Warm Argenta

Enkele weken geleden kregen we de vraag van de mama van Ruben of ze eens mocht langskomen om iets persoonlijk af te geven 👀. Natuurlijk mocht dat, maar waarom zou ze zo'n 40 minuten vanuit Antwerpen rijden om 'iets' af te geven!?


Nou ja, werden wij even van onze stoel geblazen toen ze een grote cheque tevoorschijn haalde met het ongelooflijke bedrag van €6000, geschonken door Warm Argenta voor Coeliakie Kids Vlaanderen.


Warm Argenta!? Awel, doorheen het jaar organiseren Argenta-medewerkers tal van super leuke initiatieven ten voordele van Warm Argenta. De opbrengst? Die gaat naar een zelf gekozen project of goed doel met oa dit jaar Coeliakie Kids Vlaanderen met dank aan Kaat de mama van Ruben ❤️
Dit enorme bedrag hadden we niet verwacht en we waren even van ons melk. Woorden schieten tekort om te omschrijven hoe dankbaar we Kaat en Argenta bank zijn voor dit genereuze bedrag. Uiteraard zal dit op doordachte wijze besteed worden door onze vzw en ten behoeve van al onze kinderen die erbij betrokken zijn, om coeliakie bij kinderen de bekendheid te geven die het verdient.


Het maakt ons trots dat wij en de kinderen samen met hun ouders strijden voor een betere toekomst voor kinderen met coeliakie. 💪


❤️@ Argenta bank @ Kaat & Ruben

Comments


bottom of page