top of page

Word vrijwilliger
en sluit je aan bij het top team van Coeliakie Kids Vlaanderen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je iets groters wilt doen, deel uitmaken van een geweldig team en een positieve impact hebben? Wel, dan is dit het moment om dat gevoel te volgen!

 

Bij Coeliakie Kids Vlaanderen zijn we op zoek naar fantastische mensen zoals jij om deel uit te maken van onze vrolijke bende vrijwilligers. Het maakt niet uit of je een expert bent in iets specifieks of gewoon enthousiast, we verwelkomen je met open armen.

Waarom deel worden van Coeliakie Kids Vlaanderen?

  1. Samen plezier maken: We werken serieus aan goede doelen, maar we weten ook hoe we van de mooie momenten kunnen genieten. Elke dag is een avontuur met ons geweldig team.
     

  2. Echte connecties: Sluit je aan bij een warme groep van diverse vrijwilligers die elkaar ondersteunen en samen bouwen aan een betere wereld voor kinderen met coeliakie.
     

  3. Jouw stempel drukken: Of je nu een keukenprinses bent, een social media guru, een energieke monitor of gewoon een goede luisteraar, er is een plek voor iedereen om hun stempel te drukken.

 

Hoe kun je deel uitmaken van de Coeliakie Kids Vlaanderen?

Stuur ons je gegevens via de contact pagina of stuur een email naar info@ckvl.be en word vandaag nog een vrijwilliger bij team CKVL! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

 

bottom of page